EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri


  • Paperback
  • 184
  • Diari Mat Despatch Hati Emak
  • Bahruddin Bekri
  • Malay
  • 25 September 2019
  • null

7 thoughts on “EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

  1. says: EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

    EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri Read & Download Diari Mat Despatch Hati Emak Rasanya setakat ini diari inilah yang paling menjengkelkan pernah aku baca Bukan kerana isu teknikalnya tapi kerana pelaku utama AKU itu sendiri Si Rayyan Ditambah lagi dengan manusia manusia yang hidup di sekelilingnya lemasBudak ni dah macam watak Humpty Dumpty on the wall Menunggu masa untuk ditolak jatuh berkecai di bawah Tiada pendirian Dia bukan lalang Dia lebih teruk daripada rumput jalanan emo emoPali

  2. says: EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

    Bahruddin Bekri ¿ 6 Read Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri I bought this book on 2013 and finish read it on Feb 2016 really takes a long time because it is written in BMT Bahasa Melayu Tinggi haha So the conclusion is I’m the kind of person yang suka membaca buku dalam bahasa pasar although ramai orang komen ianya kurang bagus PeaceEven pada mulanya ak ambil mase yang agak lama untuk menghabiskan buku ni dalam erti kata laen tak habis sebab tak mula bace bila dah start baca dari satu page ke sat

  3. says: Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Bahruddin Bekri ¿ 6 Read

    Read & Download Diari Mat Despatch Hati Emak Bahruddin Bekri ¿ 6 Read EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri DNF

  4. says: EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

    EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Kali ni Rayyan menghadapi konflik untuk membuat keputusan sama ada ikut kata emak balik kampung atas urusan keluarga atau hadiri peperiksaan menjadi editor sambilan Dua benda ni berlaku pada hari yang sama Rayyan tak sampai hati nak berterus terang dengan emak dia perihal peperiksaan tu dan cuba mencari jawapan bagaimana nak menjaga hati seorang ibu serta tidak menjadi anak yang derhakaItulah perkara yang per

  5. says: EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Bahruddin Bekri ¿ 6 Read Read & Download Diari Mat Despatch Hati Emak

    Bahruddin Bekri ¿ 6 Read Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Buku comel ni mengambil masa yang teramat luar biasa untuk aku khatamkan Kalau ikutkan timeline di GR lebih kurang 5 minggu Padahal kalau ikutkan halamannya hanya sekadar 208 muka surat tetapi untuk menyelesaikan dalam masa sehari amat sukar untuk aku lakukan Mungkin kerana ideanya Jujurnya aku tak begitu menyenangi idea Tuan Bahruddin Bekri kali ini Kali ini Idlan berdepan dengan dilema apabila perlu membua

  6. says: Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri Bahruddin Bekri ¿ 6 Read EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

    Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri Bahruddin Bekri ¿ 6 Read EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri susah jugak carik buku nimengisahkan si Rayyan ni yang keliru sama ada nak ambil ujian editor atau balik kampung sebab sepupu dia b

  7. says: EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri

    EBOOK or KINDLE (Diari Mat Despatch Hati Emak) by Bahruddin Bekri Bahruddin Bekri ¿ 6 Read Read & Download Diari Mat Despatch Hati Emak This book really make my day Yes I do like serious science fiction book but reading Diari Mat Despatch Hati Emak is like a short sweet vacation from a busy life It's like a comic but using a writting skill plus a good moral value in it Love i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Diari Mat Despatch Hati Emak

Diari Mat Despatch Hati Emak Free read Ú 106 Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri Nanti anda akan menangis teresak esak Bagaimana sekiranya anda mena. Kali ni Rayyan menghadapi konflik untuk membuat keputusan sama ada ikut kata emak balik kampung atas urusan keluarga atau hadiri peperiksaan menjadi editor sambilan Dua benda ni berlaku pada hari yang sama Rayyan tak sampai hati nak berterus terang dengan emak dia perihal peperiksaan tu dan cuba mencari jawapan bagaimana nak menjaga hati seorang ibu serta tidak menjadi anak yang derhakaItulah perkara yang perlu diselesaikan oleh Rayyan Bermacam ujian yang perlu ditempuh oleh Rayyan dalam dia mencari jawapan tersebut Kesian dia Seperti biasa dia masih lagi menjadi penyelesai masalah orang lain Masalah sendiri pun tak selesai ditambah dengan masalah masalah lainDi samping itu Rayyan juga masih selidik siapa yang mencuri diari dia Malah dia siap berutus surat lagi dengan pencuri tu Unik jalan ceritanyaDiari kali ni lebih banyak berkisah tentang isu kekeluargaan Setiap nasihat yang ada dalam buku ni bagus bagus belaka Masih lagi santai serta kelakar Watak Mahmud Ahmad Zuhry masih mengungguli carta hati ini

Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri

Diari Mat Despatch Hati Emak Free read Ú 106 Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri Ngis teresak esak di dalam kedai buku Mesti malu Jadi janganlah bac. susah jugak carik buku nimengisahkan si Rayyan ni yang keliru sama ada nak ambil ujian editor atau balik kampung sebab sepupu dia bertunang hati dia berat ke ujian editor tu so itu yang bersusah payah nak carik cara cane nak ambil hati mak dia supaya jangan kecik hati sebab die tak nak balik kg simple je pon ye la diari untuk sebulan kan huhu akhirnya rayyan memilih untuk pergi jeng jeng jeng kena la baca sendiri hahahha

Read & Download Diari Mat Despatch Hati Emak

Diari Mat Despatch Hati Emak Free read Ú 106 Download ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB ¿ Bahruddin Bekri SINOPSISAMARAN Jangan baca diari ini kerana diari ini sangat sedih. I bought this book on 2013 and finish read it on Feb 2016 really takes a long time because it is written in BMT Bahasa Melayu Tinggi haha So the conclusion is I m the kind of person yang suka membaca buku dalam bahasa pasar although ramai orang komen ianya kurang bagus PeaceEven pada mulanya ak ambil mase yang agak lama untuk menghabiskan buku ni dalam erti kata laen tak habis sebab tak mula bace bila dah start baca dari satu page ke satu page ianye berkesan dijiwa n menarik tuk ak bace sehingga ade certain2 part ak akan ketawa sorang2hahaEven Bahruddin Bekri seorang penulis yg femes ni bru kali pertama ak bace buku die So lps ni bole beli buku2 dia yg laen plak Ok buku ni pasal diari Rayyan tentang bagaimana dia nk pujuk hati ibu dia sebab dia terpaksa memilih antara dua pilihan yang berlaku pada tarikh yang sama a Menghadiri ujian editor sambilanb Menemani ibu ke majlis tunang sepupuJadi dari permulaan crite hingga ke hbis Rayyan mencari jalan bertanya orang disekitarnya cara bagi memujuk ibunya supaya dia tak perlu menemani ibu dia ke mjlis tunang sepupu dan dapat pergi ujian menjadi editor sambilanPada pendapat ak Rayyan adalah seorang yg ssah nak say no to others Semua orang di sekeliling dia menjadi kn dia sebagai tempat rujuk apbl ada masalah wlau pun Rayyan seorang yang agak pendiam Keadaan menjadi rumit apabila muncul watak Mahmud yang ade spm yang selalu merendah2 kan Rayyan dan mengatakan Rayyan hanya ade PMR even sebenarnya Rayyan budak degree ekonomi Mase bace part Mahmud ak pun rse nk hempuk je kepala diahahahhaaDalam buku ni juge wujud watak Tuan Pangkah yang misteri yang selalu hantar surat kepada Rayyan Memang curios sgt nk tahu sape Tuan Pangkah ni tp smpai ke penghujung cerita tetap tak tahu which is telah membuat buku ni lagi menarikBenda yang ak belajar dlm buku ni adalah teknik nekad sesaat memasuki bilik mayat Teknik yang bole diguna masa kita ragu2 nk buat sesuatu perkara Maknenya time kita ragu2 tu kte kne nekad terus lakukan perkara tu HuhuAfter all ak puas ati banyak dengan buku ni Well done Bahruddin Bekri