Pengantin Ekspres (FREE)


10 thoughts on “Pengantin Ekspres (FREE)

  1. says: Pengantin Ekspres (FREE) Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah

    Pengantin Ekspres (FREE) Announcement before review N nak jual buku ni for RM8 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM N rasa frust sangat dengan cerita ni se

  2. says: Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pengantin Ekspres (FREE)

    CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pengantin Ekspres (FREE) Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW Pengantin express tgk tajuk mmg saya terfikir tentang kahwin paksa Jujur mmg saya tak terasa nak beli Buku ini saya dapat pasal ada seorang customer terlebih beli buku ni dan ajak saya swap dgn salah satu buku yg saya jual Disebabkan dia adalah customer yg baik saya pun bersetuju utk swap buku baru dengan buku baruDah lama tersimpan tiba2 semalam terasa nak baca Memang rugi selama ni saya tak baca dan biarkan tersadai di rak pe

  3. says: Pengantin Ekspres (FREE) Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW FREE READ Pengantin Ekspres

    Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW Pengantin Ekspres (FREE) alhamdulillah tamat sudahcerita yg best u all boleh bacammg pengantin ekspress hahahhahakisah aleeya yg putus tunang yg mana tarikh pernikahannya hanya lagi 2 minggu azlan tunang yg curang kena tangkap basah kesian aleeyarayyan si palyboy yg

  4. says: Pengantin Ekspres (FREE) CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah FREE READ Pengantin Ekspres

    Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah FREE READ Pengantin Ekspres Liya n Rayyan Such sweet couple Rayyan yg suka mengusik Liya yg pantang diusik Resepi lengkap dlm sebuah perkahwinan Sy suka cara penulis mewujudkan konflik yang 'lembut' Tidak mendera hakal pikiran saya I love Rayyan and i like how Rayyan change for the better However kadang2 I don't like the way Liya acts She's suppose to be the one leading

  5. says: FREE READ Pengantin Ekspres CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW

    Pengantin Ekspres (FREE) Jalan cerita best tapi cara penceritaan kurang menyengat Penggunaan bahasa yang terlalu sempoi dan agak kurang kena Kadang kadang selingan babak yang terlampau tiba tiba Tapi jalan cerita memang sangat awesome Lain daripada yang lain Tak pernah baca lagi

  6. says: Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pengantin Ekspres (FREE)

    FREE READ Pengantin Ekspres Pengantin Ekspres (FREE) Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW tahniah buat penulis citer niku sk sgtkisah yg bukan kliseperkahwinan liya gadis yg tinggi nilai agamanya vs rayyan si playboy yg terumbg ambingmmg bestkonflik keluarga dgn perkahwinan campurjln citer sgt ohsemtahniah#moga cik penulis lekas sembuhaamiin

  7. says: Pengantin Ekspres (FREE)

    Pengantin Ekspres (FREE) CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW Done reading this book Cerita yg okey cuma kenkadang kompius sbb gaya penceritaan yg beza skit dr novel2 But i enjoy it

  8. says: Pengantin Ekspres (FREE) CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah

    Pengantin Ekspres (FREE) FREE READ Pengantin Ekspres Cerita yg ringan and simple But still ad sedih2 dye Maybe a jer emo sangat Tp serious cerita ni romantic and sweet X rugi beli Santai jer baca Xder stress2 Hahaha

  9. says: Pengantin Ekspres (FREE)

    FREE READ Pengantin Ekspres CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW citer ni bestsy suka cara rayyan lamar aleeyasy suka idea writerkita blh lihat bagaimana seorg yg tiada pegangan hidup berubah ke arah kebaikandan bagaimana dlm diam dia membimbing isteri nya ke arah yg diredhai oleh Nyadan akhirnya bagaimana si isteri teruja melihat si suami menjd muslim sejatisy juga suka dgn cara hero and heroin menangani

  10. says: FREE READ Pengantin Ekspres Pengantin Ekspres (FREE)

    Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah Abdullah FREE READ Pengantin Ekspres Kahwin campur dlm islam x salah asalkan agama Islam sebagai pegangan Byk pengajaran dlm cerita ni Tangungjawab sbg anak Isteri menantu dan hamba Allah swt Karekter Aleeya bg aku sgt menarik sbb kelembutan dan kesabaran dia akhirnya kemenangan berpihak kepadanya bestnya kalau aku pun seorang penyabar dan lemah lembut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  • Paperback
  • 528
  • Pengantin Ekspres
  • Pitteriah Abdullah
  • Malay
  • 23 January 2019
  • null

FREE READ Pengantin Ekspres

FREE READ Pengantin Ekspres Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW REVIEW Þ Pengantin Ekspres I dan pemilih dalam hal hal bakal suami Apabila berjumpa dengan Rayyan daripada perasaan benci sudah bertukar menjadi sayang Apa salahnya dia beralah atas dasar cinta dan kasih sayang Walaupun digelar pengantin ekspres dan dituduh sudah terlanjur Aleeya tidak peduli lagi kerana dia sudah nekadNamun bukan senang untuk Rayyan berubah apatah lagi mamanya Puan Sarah tidak merestui perkahwinannya Dia mahu isteri Rayyan hidup sosial dan bebas seperti kehidupan mereka sekeluarga Bagaimana Rayyan menghadapi maman. Liya n Rayyan Such sweet couple Rayyan yg suka mengusik Liya yg pantang diusik Resepi lengkap dlm sebuah perkahwinan Sy suka cara penulis mewujudkan konflik yang lembut Tidak mendera hakal pikiran saya I love Rayyan and i like how Rayyan change for the better However kadang2 I don t like the way Liya acts She s suppose to be the one leading Rayyan tp dgn sikap cemburu n kdg2 baran n kdg2 tak fikir panjang meletakkan MY RAYYAN in a very difficult situation N I especially like it bila Rayyan kt dia tk kisah bila Mak Long kt dia jahat coz mmg dia jahat dulu It would seem that he accept n remember who he was n by being this way he will always find better ways to improve himself Good for u My Rayyan All in all I love this book After missing my reading feel for uite sometime this book manage to bring back my feel A keeperOh yeah Even though this book has many2 monolog which I usually hate it doesnt bother me at all because if those parts went missing I wouldnt have love Rayyan that much Maggie Life at the Elms Maggie's World Book 1 pemilih dalam hal hal bakal suami Apabila berjumpa dengan Rayyan daripada Love by Design perasaan benci sudah bertukar menjadi sayang Apa salahnya dia beralah atas dasar cinta dan kasih sayang Walaupun digelar Secret Classrooms A Memoir of the Cold War pengantin ekspres dan dituduh sudah terlanjur Aleeya tidak Beautiful Torment Beautiful #1 peduli lagi kerana dia sudah nekadNamun bukan senang untuk Rayyan berubah apatah lagi mamanya Puan Sarah tidak merestui Endless Chain perkahwinannya Dia mahu isteri Rayyan hidup sosial dan bebas seperti kehidupan mereka sekeluarga Bagaimana Rayyan menghadapi maman. Liya n Rayyan Such sweet couple Rayyan yg suka mengusik Liya yg Pretty Tough pantang diusik Resepi lengkap dlm sebuah The Mist perkahwinan Sy suka cara Venus 13 penulis mewujudkan konflik yang lembut Tidak mendera hakal Boss Man pikiran saya I love Rayyan and i like how Rayyan change for the better However kadang2 I don t like the way Liya acts She s suppose to be the one leading Rayyan tp dgn sikap cemburu n kdg2 baran n kdg2 tak fikir Growing Rails Applications in Practice panjang meletakkan MY RAYYAN in a very difficult situation N I especially like it bila Rayyan kt dia tk kisah bila Mak Long kt dia jahat coz mmg dia jahat dulu It would seem that he accept n remember who he was n by being this way he will always find better ways to improve himself Good for u My Rayyan All in all I love this book After missing my reading feel for uite sometime this book manage to bring back my feel A keeperOh yeah Even though this book has many2 monolog which I usually hate it doesnt bother me at all because if those خاطرات سياسي ۶۶ ۱۳۶۵ parts went missing I wouldnt have love Rayyan that much

CHARACTERS ð E-book, or Kindle E-pub ´ Pitteriah AbdullahPengantin Ekspres

FREE READ Pengantin Ekspres Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW REVIEW Þ Pengantin Ekspres Dia sebenarnya mahu berubah tetapi mesti ada pendamping setia yang sabar menemaninya iaitu seorang perempuan bergelar isteri Itulah azam lelaki yang bernama Rayyan Latar belakang keluarga yang tidak langsung mempedulikan hal hal agama membuatkan dia menjadi anak yang liar dan suka berpeleseran tetapi dalam hati dia sebenarnya mahu kembali ke pangkal jalan Lalu dia mencari calon isteri yang berpendidikan agama yang boleh membimbingnya untuk mengenali ALLAHAleeya bukan calang calang orang seorang yang telit. Announcement before review N nak jual buku ni for RM8 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM N rasa frust sangat dengan cerita ni sebab plot yang menarik ini gagal disampaikan dengan baik Dari gaya penulisan dan pembentukkan karakter N ingatkan ini hasil karya penulis baru tapi rupa rupanya tidak Pada pendapat N penulis seolah olah tak boleh nak decide sama ada nak sampaikan cerita ini from first person POV atau third person Hasilnya ia bercampur aduk dan mengelirukan Boleh dikatakan setiap perenggan akan diikuti dengan beberapa perenggan detis hati kecil seorang karakter Tak cukup dengan itu at times rasa macam tiba tiba penulis punyer POV pun dimasukkan dalam cerita Macam dalam cerita Gossip Girl alih alih suara GG tu timbul di tengah tengah cerita Venus 13 pendamping setia yang sabar menemaninya iaitu seorang Boss Man perempuan bergelar isteri Itulah azam lelaki yang bernama Rayyan Latar belakang keluarga yang tidak langsung mempedulikan hal hal agama membuatkan dia menjadi anak yang liar dan suka berpeleseran tetapi dalam hati dia sebenarnya mahu kembali ke Growing Rails Applications in Practice pangkal jalan Lalu dia mencari calon isteri yang berpendidikan agama yang boleh membimbingnya untuk mengenali ALLAHAleeya bukan calang calang orang seorang yang telit. Announcement before review N nak jual buku ni for RM8 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM N rasa frust sangat dengan cerita ni sebab خاطرات سياسي ۶۶ ۱۳۶۵ plot yang menarik ini gagal disampaikan dengan baik Dari gaya Zaraza penulisan dan D Live Vol 4 pembentukkan karakter N ingatkan ini hasil karya Green Lanes and Kettle Cranes penulis baru tapi rupa rupanya tidak Pada John Quincy Adams and American Global Empire pendapat N Radical Technologies penulis seolah olah tak boleh nak decide sama ada nak sampaikan cerita ini from first Learning to See Version 13 person POV atau third Simply Scandalous House of Pleasure #9 person Hasilnya ia bercampur aduk dan mengelirukan Boleh dikatakan setiap Hard as Steel Hard Ink #45; Raven Riders #05 perenggan akan diikuti dengan beberapa Littles Learning to Please perenggan detis hati kecil seorang karakter Tak cukup dengan itu at times rasa macam tiba tiba The Unintentional Time Traveler penulis Honeymoon Castaways punyer POV Touch Me In The Dark The Mckenna Legacy Harleuin Intrigue #390 pun dimasukkan dalam cerita Macam dalam cerita Gossip Girl alih alih suara GG tu timbul di tengah tengah cerita

Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW

FREE READ Pengantin Ekspres Pitteriah Abdullah ´ 9 REVIEW REVIEW Þ Pengantin Ekspres Ya yang garang itu Kenapa Aleeya tetap bersabar dengan perangai suaminya yang punya ego setinggi Gunung Himalaya ituAku kenal dia pun tak dia lagilah tak kenal aku tiba tiba aje ajak aku kahwin Mentang mentanglah aku baru putus tunang dan tak jadi kahwin dia ingat aku ni apa AleeyaBertuah kahwin dengan anak pak alim ni Marah pun suara lembut aje Tak berani nak tinggikan suara dengan suami sebab berdosa Kalau perempuan lain mesti dah jadi singa sebab melihat suami berkepit dengan perempuan lain Hehehe Rayy. citer ni bestsy suka cara rayyan lamar aleeyasy suka idea writerkita blh lihat bagaimana seorg yg tiada pegangan hidup berubah ke arah kebaikandan bagaimana dlm diam dia membimbing isteri nya ke arah yg diredhai oleh Nyadan akhirnya bagaimana si isteri teruja melihat si suami menjd muslim sejatisy juga suka dgn cara hero and heroin menangani masalah dgn keluarga mereka dan keluarga si suami yg telah tersasar jauh dari landasannyaperbezaan pegangan hidp bukan lah penghalang kepada ikatan kekeluargaan antara anak dan ibu bapanya tetapi bagaiman kita mengeratkan silaturrahim itu dan juga membimbing mereka kekehidupan yang lebih diredhaioverall mmg best Sight and Sound A Fiftieth Anniversary Selection perangai suaminya yang Arabians 2018 Calendar punya ego setinggi Gunung Himalaya ituAku kenal dia 日常 6 Nichijou 6 pun tak dia lagilah tak kenal aku tiba tiba aje ajak aku kahwin Mentang mentanglah aku baru Surrender To The Millionaire Harleuin Presents putus tunang dan tak jadi kahwin dia ingat aku ni apa AleeyaBertuah kahwin dengan anak White Rose and the Black pak alim ni Marah BIRDMEN 1 pun suara lembut aje Tak berani nak tinggikan suara dengan suami sebab berdosa Kalau Maggie Life at the Elms Maggie's World Book 1 perempuan lain mesti dah jadi singa sebab melihat suami berkepit dengan Love by Design perempuan lain Hehehe Rayy. citer ni bestsy suka cara rayyan lamar aleeyasy suka idea writerkita blh lihat bagaimana seorg yg tiada Secret Classrooms A Memoir of the Cold War pegangan hidup berubah ke arah kebaikandan bagaimana dlm diam dia membimbing isteri nya ke arah yg diredhai oleh Nyadan akhirnya bagaimana si isteri teruja melihat si suami menjd muslim sejatisy juga suka dgn cara hero and heroin menangani masalah dgn keluarga mereka dan keluarga si suami yg telah tersasar jauh dari landasannyaperbezaan Beautiful Torment Beautiful #1 pegangan hidp bukan lah Endless Chain penghalang kepada ikatan kekeluargaan antara anak dan ibu bapanya tetapi bagaiman kita mengeratkan silaturrahim itu dan juga membimbing mereka kekehidupan yang lebih diredhaioverall mmg best